CZ Subaru Klub - Český Subaru Klub - Subaru Forester Klub - Subaru Impreza Klub - Subaru Legacy Klub - Subaru Outback Klub - Subaru STi Klub - Subaru WRX Klub - Czech Subaru Club - Subaru Inzerce - Subaru Srazy - Subaru Forum - Czech Hardcore Subie Guys
Subaru Klub - úvodní stránka

Czech Subaru Club

Subaru Klub - Česká verze Subaru Klub - Anglická verze
 


    
Autor Zpráva

eSDeO

Registrovaný

Online status 

Město:
Povolání:
Věk:
4 Příspěvků

#38472   05-06-2016 21:01 GMT      
Zdravím, u Imprezy 2.0 WRX 2001 160kw po go motoru (klika), svítila oranžová kontrolka motoru. Po diagnostice a vymazání závady v minulosti (snímač rychlosti), kontrolka zhasla a byl chvíli klid. Po nějaké době auto najednou při 150km/h jakoby chcíplo. Tedy nechcíplo, ale motor nechtěl točit preš 3500ot a při sešlápnutí ani ne čtvrt plynu se motor dusil..
Po zhasnutí motoru na nějakou dobu, byl klid asi na 20km, potom opět to samé.. Po odpojení váhy vzduchu motor chcípl. Po zhasnutí motoru a až následném odpojení váhy auto jelo vcelku normálně, jen škubnutí a střela do výfuku při přeřazení kolem 5500ot. Vyzkoušel jsem 4 další váhy a zdálo se být po problému. Teď to opět dělá.. Vypozoroval jsem, že motor ,,vypne,, většinou kolem rychlosti 120km/h.
Chci se zeptat zda se může jednat o ten snímač rychlosti, když už o něm jednotka veděla dřív, ale neprojevil se..?
Podtlaky, kabely atak podobně se zdá být OK..

Díky za rady
2001 bugeye WRx

eSDeO

Registrovaný

Online status 

Město:
Povolání:
Věk:
4 Příspěvků

#38473   09-06-2016 22:56 GMT      
Copak umřelo další forum??
2001 bugeye WRx